Calificări solicitate prin liceul tehnologic pentru anul școlar 2019-2020

Durata studiilor: patru ani.

  • Tehnician transporturi / o clasă / 28 locuri
  • Tehnician ecolog şi protecţia calităţii mediului / o clasă / 28 locuri
  • Tehnician în turism / o clasă / 28 locuri
  • Tehnician în activităţi de comerţ / o clasă / 28 locuri

Tehnician transporturi – operează cu documente de transport, analizează marfa în vederea transportării și depozitării, realizează operații de planificare și derulare a unor activități de transport, planifică reviziile tehnice, coordonează și monitorizează activități de reparare.

Tehnician în turism – promovează și vinde programe și servicii turistice, planifică și organizează servicii turistice pentru clienți, comunică informații clienților despre cazare, masă, transport, agrement, acces la atracțiile din zonă.

Tehnician ecolog și protecția calității mediului – realizează teste de teren și de laborator, recoltează și pregătește probe, citește aparate de poluare a aerului și apei, urmărește factorii de mediu, lucrează cu programe informaționale și de monitorizare, analizează și interpretează date.

Tehnician în activități de comerț – vinde și cumpără pe și de pe piață și dezvoltă legături cu parteneri interni și externi. Este un bun negociator și este capabil să evalueze produsele sau serviciile la adevărata lor calitate pentru a justifica prețurile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top