Ambro

18 elevi au obținut calificarea de "Operator în fabricarea celulozei și hârtiei"

18 elevi au obținut calificarea de „Operator în fabricarea celulozei și hârtiei”

Prima promoție a parteneriatului demarat în 2017 între colegiul nostru, AMBRO și Primăria Municipiului Suceava a absolvit în luna iulie ciclul de trei ani de învățământ dual. Toți cei 18 elevi au obținut calificarea de Operator în fabricarea celulozei și hârtiei, pentru care s-au pregătit. Ca urmare a acestor rezultate, doi absolvenți vor fi angajați la AMBRO, la fabrica de hârtie, ceilalți urmând să își continue studiile.

18 elevi au obținut calificarea de „Operator în fabricarea celulozei și hârtiei” Vezi mai multe informații »

Vreau! Știu! Pot să aleg o meserie!

Vreau! Știu! Pot să aleg o meserie!

Ministerul Educației și Cercetării și Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic derulează, în perioada 11 Februarie 2020 – 11 Martie 2020, campania Meseria face diferența ce are drept scop prezentarea celor mai relevante meserii în care se pot forma absolvenții de clasa a VIII-a, dar și avantajele pe care le oferă învățământul profesional și profesional dual, instituind ziua de 11 martie ca Ziua Națională a Meseriilor.

Vreau! Știu! Pot să aleg o meserie! Vezi mai multe informații »

Acțiuni pentru elevii care frecventează învățământul dual organizate de partenerii noștri, AMBRO și SIDEM

Acțiuni pentru elevii care frecventează învățământul dual organizate de partenerii noștri, AMBRO și SIDEM

Duminică, 15 Decembrie 2019, la Palat Alexander din Suceava, elevii care frecventează învățământul dual din cadrul colegiului nostru au participat împreună cu profesorii lor la petrecerea de Crăciun organizată de AMBRO.

Acțiuni pentru elevii care frecventează învățământul dual organizate de partenerii noștri, AMBRO și SIDEM Vezi mai multe informații »

Parteneriat pentru o carieră de succes - impresii

Parteneriat pentru o carieră de succes – impresii

În perioada 31 Octombrie 2019 – 1 Noiembrie 2019, elevii de la învățământ dual, calificările Electromecanic utilaje și instalații industriale și Operator la mașini cu comandă numerică, alături de firmele partenere (Ambro, SIDEM, Trutzi, Linda Ecotil și Betty Ice) și Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare (ASSED) au participat la activitatea Autocunoaştere şi dezvoltare personală din cadrul proiectului Parteneriat pentru o carieră de succes desfășurată la Gura Humorului.

Parteneriat pentru o carieră de succes – impresii Vezi mai multe informații »

Scroll to Top