Vreau! Știu! Pot să aleg o meserie!

Ministerul Educației și Cercetării și Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic derulează, în perioada 11 Februarie 2020 – 11 Martie 2020, campania Meseria face diferența ce are drept scop prezentarea celor mai relevante meserii în care se pot forma absolvenții de clasa a VIII-a, dar și avantajele pe care le oferă învățământul profesional și profesional dual, instituind ziua de 11 martie ca Ziua Națională a Meseriilor.

Vreau! Știu! Pot să aleg o meserie!

Proiectul nostru, cu titlul Vreau! Știu! Pot să aleg o meserie!, care se va desfășura în contextul prezentat, are ca scop creşterea vizibilităţii şi atractivităţii învăţământului tehnic, profesional și profesional dual în rândul elevilor de gimnaziu, părinților și comunității.

Activitățile proiectului se vor desfășura la sediul colegiului în perioada 24 Februarie 2020 – 11 Martie 2020 și includ: campanii de promovare media, lectorate cu părinții și lecții vizită pentru elevii de gimnaziu. Aceste activități vor fi realizate în colaborare cu operatorii economici parteneri SC Ambro SA, SC Trutzi SRL, SC Linda Ecotil SRL, SC Sidem SRL, SC Betty ICE, SC Conbucovina SA, SC Sumec SA care vor pune la dispoziție material promoțional și tutoriale.

Lecțiile vizită vor evidenția oportunităţile pe care le au elevii prin parcurgerea unui traseu profesional, dar și abordarea extrem de aplicată a Colegiului Tehnic Petru Mușat din Suceava, care valorizează experienţa elevilor săi şi a partenerilor de practică, operatori economici, în dezvoltarea abilităţilor şi deprinderilor elevilor.

Așteptăm elevii și părinții interesați de oferta noastră de școlarizare:

  • lectoratele cu părinții organizate în 25-26 februarie 2020 între orele -12-14 la sala de festivități;
  • la lecțiile vizită demonstrative și la prezentările partenerilor organizate în perioada 5-6 Martie 2020, între orele 10:00 și 14:00, la sediul colegiului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top