campanii

Colegiul nostru a participat la "Marșul antidrog, antiviolență și de prevenire a accidentelor rutiere"

Colegiul nostru a participat la „Marșul antidrog, antiviolență și de prevenire a accidentelor rutiere”

Vineri, 13 Mai 2022, elevii claselor a IX-a A, a IX-a B, a IX-a C, a IX-a D, a IX-a AP, a IX-a BP și a XI-a D, colegiul nostru a participat la Marșul antidrog, antiviolență și de prevenire a accidentelor rutiere care a avut scopul de a sensibiliza opinia publică și a factorilor de decizie în vederea prevenirii consumului de droguri și a substanțelor de risc pentru sănătate, a violenței și accidentelor rutiere.

Campania Respect - Săptămâna Județeană a Nonviolenței în mediul școlar

Campania Respect – Săptămâna Județeană a Nonviolenței în mediul școlar

În perioada 25-31 Ianuarie 2022 s-a desfășurat Campania Respect – Săptămâna Județeană a Nonviolenței în mediul școlar, eveniment care a avut ca scop dezvoltarea cunoștințelor despre modalități de combatere și prevenire a violenței în mediul școlar și în afara acestuia, în vederea promovării nonviolenței și a stopării fenomenului de violență sub orice formă, precum și a promovării Respectului, Educației, Siguranței, Prevenției, Empatiei, Comunicării și Toleranței.

Moș Crăciun te re-aduce la școală!

Moș Crăciun te re-aduce la școală!

În perioada 11-31 Decembrie 2020, în parteneriat cu Parohia Șcheia implementăm proiectul umanitar cu titlul Moș Crăciun te re-aduce la școală!.

Ce trebuie să știe un părinte informat?

Ce trebuie să știe un părinte informat?

Copilul nu va merge la școală, va rămâne la domiciliu, dacă în ultimele 24 de ore a apărut cel puțin unul dintre următoarele semne de boală.

Scroll to Top