Ziua Națională a Lecturii

Descoperirea sinelui prin lectură

Descoperirea sinelui prin lectură

Elevii clasei a XII-a C, coordonați de prof. Mihaela Neacșu, au marcat Ziua Națională a Lecturii prin evenimentul cu tema Descoperirea sinelui prin lectură.

Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu

Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu

În activitatea intitulată Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu, organizată de doamna prof. Sevaciuc Titiana la clasa a XI-a D cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, s-a realizat o expoziție de citate celebre pe baza cărora s-a discutat despre importanța de a citi în zilele noastre.

Lectura - de la rara avis la vrajă și inspirație!

Lectura – de la rara avis la vrajă și inspirație!

Activitatea Lectura – de la rara avis la vrajă și inspirație!, coordonată de prof. Vatamaniuc Luminiţa Corina și cu participarea elevilor clasei a X-a D, a promovat educația prin intermediul cărții și rolul valorilor morale, ca elemente ale conturării celui/celei ce voi fi.

Farmecul lecturii

Farmecul lecturii

Marți, 15 Februarie 2022, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii a avut loc dezbatarea intitulată Farmecul lecturii la care au participat 27 de elevi din clasa a XII-a B.

Lectura, popas în lumea cunoașterii

Lectura, popas în lumea cunoașterii

Sub semnul Zilei Naționale a Lecturii a fost desfășurată activitatea Lectura, popas în lumea cunoașterii la clasa a IX-a C de către doamna profesor Filip Valentina.

Scroll to Top