La ceas aniversar, împreună!

Cel mai mare omagiu pe care poţi să-l aduci unei şcoli sau unei metode nu este de a le imita, ci de a le continua. (Nicolae Steinhard)

Caleidoscopul timpului a mai aruncat, cu zâmbet aproape imperceptibil, încă un an, creionând 60 de ani de la înființarea colegiului nostru.

În 60 de rotiri de anotimpuri pentru împlinirea miracolului numit OM, în 60 de ani de continuitate, instituția noastră îmbracă hainele în care se măsoară istoria și devenirea, hainele în care adevăratele valori transced vremurile și nu pier odată cu ele.

Aniversarea celor 60 de ani de învățământ tehnic reprezintă un standard, un criteriu superior, o invitaţie la calitate şi performanţă mereu susţinute și niciodată uitate și pentru aceasta suntem recunoscători celor care ne-au susținut, în ciuda unui mediu național și internațional aflat într-o continuă schimbare.

Vă adresăm invitația să ne fiți alături, în perioada 11–15 Septembrie 2023, la manifestările organizate, înnobilând prin prezența dumneavoastră acest eveniment și marcând, astfel, bucuria apartenenței la neamul Mușatinilor.

Programul acțiunilor organizate cu prilejul aniversării CTPM60

Vă așteptăm cu drag!

Cu alese sentimente de stimă și gratitudine,
dir. prof. dr. Maria Teodoreanu


Vă rugăm să ne confirmați participarea până în data de 6 Septembrie 2023, prin completarea formularului de înregistrare.

Informații suplimentare

Persoană de contact: Cujbă Cristina.
Telefon: +4 0741 026 535.
E-mail: cristina.cujba@petrumusat.ro / petrumusatsv@gmail.com.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top