La ceas aniversar, împreună!

Cu mine se petrece ceva. O viață de om. (Marin Sorescu)

La ceas aniversar, împreună!

Caleidoscopul timpului a mai aruncat, cu zâmbet aproape imperceptibil, încă un an. În 60 de rotiri de anotimpuri pentru împlinirea miracolului numit OM, Colegiul Tehnic “Petru Mușat” Suceava îmbracă hainele în care se măsoară istoria și devenirea, hainele în care adevăratele valori transced vremurile și nu pier odată cu ele.

Jocul cu mărgele de sticlă, adaptat experienței descoperirii și cunoașterii, dar și propriei gramatici a valorilor ne determină să ne întoarcem privirea dinspre prezent- iunie 2023, înspre trecut – septembrie 1963, pentru a ne aminti cu nostalgie de anii în care am fost exploratori pe drumul cunoașterii și ne-am căutat pe noi înșine în a ne desăvârși educația.

Stimați profesori din trecut și de azi, dragi absolvenți ai școlii, vă îndemnăm să vă dați întâlnire în amintiri, să retrăiți cele mai plăcute crâmpeie din viața de profesor sau de elev, să vă căutați pe voi înșivă în anii școlii și să împărtășiți cu noi (sub diferite forme: un gând, o fotografie, o vizită în şcoală, un mesaj pentru tinerii care astăzi v-au luat locul în bancă, etc.) bucuria apartenenței la neamul Mușatinilor.

Aşadar, porţile şcolii sunt deschise în perioada 19.06.2023-15.09.2023, cu menţiunea că festivităţile care vor marca cele şase decenii de activitate se vor desfăşura în săptămâna 11-15.09.2023.

Cu alese sentimente de stimă și gratitudine,
colectivul de profesori şi conducerea şcolii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top