Proiectul SHAPE – CHANGEMAKERS FACTORY

La colegiul nostru se desfășoară proiectul SHAPE realizat în parteneriat cu AIESEC Suceava și menit să completeze sistemul educațional tradițional.

Proiectul SHAPE - CHANGEMAKERS FACTORY

Proiectul este gândit sub forma unui instrument pentru elevi prin intermediul căruia aceștia își pot defini valorile, skillurile și comportamentele care le pot asigura o carieră de succes.

Acest proiect presupune prezența unor studenţi voluntari internaționali în școală care susțin cu elevii sesiuni interactive de dezvoltare personală, derulate în limba engleză, pe baza unei programe prestabilite.

Sesiunile au loc pe o perioadă de cinci săptămâni, 27 Ianuarie 2020 – 21 Februarie 2020, în zilele de luni, marți, joi și vineri, în intervalul 9:00 – 15:00. Tematica sesiunilor este foarte diversă, incluzând teme precum Multiculturalismul – cum să îi respectăm pe cei care sunt diferiți de noi, Cine sunt și cine vreau să devin?, Bullying, Lucrul în echipă, Schimbarea începe cu mine.

Proiectul SHAPE - CHANGEMAKERS FACTORY

Trainerii internaționali le oferă copiilor o perspectivă interculturală asupra lumii și o nouă latură educativă, axată pe dezvoltarea personală, îmbunătăţindu-le abilitățile de limbă engleză, comunicarea și lucrul în echipă.

SHAPE se dorește a fi o lecție despre ce înseamnă să fii OM într-o lume de opt miliarde de oameni, o lecție despre leadership, despre bunătate și despre altruism.

Multumim organizatiei AIESEC Suceava și studentilor voluntari.


Ce spun ei despre Shape?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top