„The movie world” – compoziție de talent și distracție

Joi, 3 Noiembrie 2022, elevii și profesorii colegiului nostru au avut parte de o seară extrem de reușită cu momente artistice de calitate în compania artistului What’s Up, care a antrenat cu succes atât sala, cât și câștigătorii premiilor.

"The movie world" - compoziție de talent și distracție

"The movie world" - compoziție de talent și distracție

"The movie world" - compoziție de talent și distracție

Vezi toate fotografiile pe pagina noastră de pe Facebook.

Probele bobocilor și momentele artistice, în concordanță cu tematica balului “Peaky Blinders”, i-au făcut pe spectatori să îi urmărească cu atenție și încântare timp de aproape două ore, timp în care s-a râs la scenetele susținute cu talent, s-a ascultat muzică și s-a dansat după coregrafii bine realizate, completate de ținutele cu aer vintage.

În prim-plan au fost talentații și frumoșii elevi de clasa a IX-a care au dovedit putere de muncă, voință, curaj și talente nebănuite, impresionând la toate probele la care au fost supuși și punând în dificultate decizia juriului.

Momentele de respiro dintre probele bobocilor au fost punctate de invitați de seamă care s-au bucurat de interacțiunea cu publicul. De altfel întreg spectacolul a fost interactiv. De remarcat scenetele susținute de elevii colegiului, “ÎN TREN”, “BĂIEȚI DE ORAȘ” care au demonstrat muncă asiduă și pasiune.

Miss Popularitate și Mister Popularitate au fost nominalizați atât de juriu cât și de publicul care a votat pe Instagram.

Spectacolul a avut același ecou și în rândul invitaților, elevi din clasele a VII-a si a VIII-a de la Școala Gimnazială “Ioan Băncescu” din Adâncata, Școala Gimnazială Bosanci, Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni.

Finalul spectacolului a reprezentat un bun prilej pentru prezentatori, Titianu Petronela, Tocariu Beatrice, Brezan Claudiu și Ilisoi Alexandru, să aducă mulțumiri speciale organizatorilor și profesorilor coordonatori Serediuc Anca și Sofian Elena, directorilor prof. dr. Maria Teodoreanu și Niculina Ciosnar, profesorilor diriginți implicați și sponsorilor.

A fost o experiență plăcută, aș mai face asta încă o dată! M-am distrat împreună cu ceilalți participanți, cu organizatorii, aceștia au fost extraordinari și în final toate eforturile au meritat! (Constantinescu Sufyan – a IX-a B)

Balul a fost o experiență minunată și de neuitat, pe care aș mai repeta-o dacă aș mai putea. Am legat prietenii foarte frumoase și am găsit oameni calzi și frumoși. Chiar daca nu toți am câștigat ceea ce am vrut sau visat, am câștigat experiență și prietenii foarte frumoase. (Hrib Gabriela – a IX D)

Balul a fost o experiență minunată și nu am să o uit niciodată deoarece a fost o zi specială pentru mine. Eu am câștigat niște amintiri de neuitat și am să le transmit mai departe. (Siminiuc Alexandra – a IX-a B)

Din punctul meu de vedere, a fost un bal reușit, datorită zilelor/orelor de pregătire intensă, a fost o experiență intensă chiar daca nu toți au castigat ceea ce își doreau, au iesit câștigâtori! (Costăchel Sebastian – a IX-a A)

A fost o experienta care mi-a schimbat felul de a relaționa cu ceilalți, spectacolul a ieșit perfect și noi toți am reușit sa formăm prietenii prețioase! (Mihalache Rareș – a IX-a D)

Din punctul meu de vedere, ca prezentator, a fost o experiență minunată, am legat prietenii noi cu oameni deosebiți. Deși am avut foarte multe emoții, publicul ne-a susținut, un public foarte cald, ne-a fost alături în fiecare moment. O experiență unică,de neuitat. (Tocariu Beatrice – a XII-a B).

MISS BOBOC

  • MISS BOBOC MARELE PREMIU / CORNICIUC GRETTY – a IX-a D
  • MISS POPULARITATE / CARAIMAN IONELA – a IX-a A
  • MISS TALENT / SIMINA TEODORA – a IX-a A

MISTER BOBOC

  • MISS BOBOC MARELE PREMIU / TĂNĂSELEA PAUL – a IX-a A
  • MISS POPULARITATE / IONAȘCĂ LUCIAN – a IX-a A
  • MISS TALENT / CONSTANTINESCU SUFYAN – a IX-a B

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top