PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

Colegiul nostru, în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului Cresterea competentelor digitale ale elevilor si cadrelor didactice din cadrul Colegiului Tehnic PETRU MUSAT SUCEAVA, prin dotarea cu un laborator inteligent – cod proiect F-PNRR-SmartLabs-2023-2808, proiect finanțat prin PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ Pilonul VI. Politici pentru noua generație Componenta C15: Educație Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ.

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

Proiectul se desfășoară în perioada IANUARIE 2024 – IANUARIE 2025, valoarea totală a contractului de finanțare fiind de 294.046,22 lei, fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene – Următoarea Generație UE.

Obiectivul general proiectului este acela de a asigura celor 696 de elevi inscrisi la colegiul nostru un mediu de invatare modern, digitalizat si adaptat pentru dezvoltarea competentelor digitale necesare societatii in care isi vor desfasura ulterior activitatea profesionala, prin dotarea unitatii de invatamant cu un laborator inteligent, precum si prin instruirea celor 50 de cadre didactice pentru utilizarea eficientă a echipamentelor aferente conceptului de laborator inteligent digital integrat.

Activitățile derulate în cadrul proiectului

  • Activitatea 1: Management proiect, prin subactivitățile 1.1. Managementul proiectului, 1.2. Monitorizarea activităților proiectului și 1.3. Realizarea și desfășurarea procedurilor de achiziții.
  • Activitatea 2: Achiziționarea de echipamente tehnologice pentru dezvoltarea unui laborator inteligent digital, prin subactivitățile A2.1 Dotare specifică pentru trunchiul comun și A2.2 Dotare cu echipamente si mobilier specifice optionale.
  • Activitatea 3: Achiziționarea de conținut educațional care va acoperi domenii din programa școlară și de software/licență cu specific educațional care să asigure distribuirea centralizată, în rețeaua locală, a materialelor didactice pe dispozitive, prin A3.1 Achiziționarea de conținut și software/licență cu specific educațional.
  • Activitatea 4: Conectarea dispozitivelor din laboratorul inteligent la rețeaua de comunicații a unității de învățământ , prin subactivitatea A4.1 Conectarea dispozitivelor din laboratorul inteligent.
  • Activitatea 5: Instruirea cadrelor didactice pentru utilizarea echipamentelor aferente conceptului de laborator inteligent digital integrat, prin A5.1 Instruirea cadrelor didactice.
  • Activitatea 6: Activități de informare și publicitate, prin A6.1 Implementarea obligațiilor de identitate vizuală, promovare și publicitate a proiectului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați!


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top